Ontrafel de rode draad in jouw leven
tijdens onze workshop

Volg een workshop op basis van dit boek. Gegeven door diezelfde door Anja opgeleide coaches.

Ontrafel de rode draad in jouw leven

tijdens onze workshop

Volg een workshop op basis van dit boek. Gegeven door diezelfde door Anja opgeleide coaches.

Waarom Overkomt Mij Dit Weer!?

Waarom Overkomt Mij Dit Weer!?

De Workshop

Je kunt op verschillende manieren aan de slag met dit boek, helemaal volgens je eigen keuze. Anja reikt je in het boek voldoende kennis, inzichten en oefeningen aan om in je eigen ervaring en leerproces te stappen. Dus je kunt hiermee volledig op eigen houtje aan de slag. Anja wil daarbij wel je verwachtingen direct bijstellen. Denk je dat je ‘klaar’ bent als je dit boek en de oefeningen één keer hebt gelezen? Denk nog eens na.

Hoelang denk je dat Anja al bezig ben met haar leerproces? Het stopt nooit, je komt in een positieve verslaving terecht als je grondig aan de slag gaat met wat Anja je leer. Ga je op eigen houtje aan de slag, dan kan ze je nu al zeggen dat je jaren bezig bent en de oefeningen in dit boek tientallen keren opnieuw moet maken. Anja is eerlijk en doet geen belachelijke beloftes. Ze zal nooit zeggen dat het makkelijk wordt. Wat Anja je wel belooft, is dat je een boeiend leerproces tegemoet gaat.

Het kan ook sneller. Als je bent zoals Anja, heb je niet het geduld tot het licht ooit eens zelf naar je toe komt. Je hoeft niet te wachten tot het te veel pijn doet vooraleer je klaar bent om je eigen licht en lessen te vinden. Je hoeft niet zelf te ploeteren en te zoeken. Durf hulp te vragen van iemand die vanuit dit gedachtegoed werkt en jou actief helpt met jouw groeiproces. De coaches uit mijn cursussen werken alvast vanuit dit principe.

Maar je kan ook een workshop volgen op basis van dit boek. Gegeven door diezelfde door Anja opgeleide coaches.

Tijd Voor Jou!

Tijd Voor Jou!

Wil je eindelijk komaf maken met die steeds terugkerende tegenslagen of conflicten in je leven? Wil je groeien als mens in één (of meerdere) van volgende levensgebieden:

  • gezin & relaties
  • werk & relaties
  • emoties & gedachten
  • carrière
  • financiën
  • gezondheid

Neem dan deel aan onze Workshop “Waarom overkomt mij dit weer!?” waarin we samen je eigen patronen ontdekken, je (zelf)vertrouwen versterken, door zaken anders te bekijken je eigen leven een andere wending kunnen geven, … Kortweg, we slaan een nieuwe weg in.

Ontdek je patronen in 9 sessies

Ontdek je patronen in 9 sessies

Ben Jij De Clown Of De Generaal?

De Verzorger Of De Rebel?

Wat?

Gedurende 9 weken komen we met een kleine groep (max 12 pers) samen. We helpen mekaar te groeien en het beste uit onszelf te halen.

Hoe?

Met het boek “Waarom overkomt mij dit weer!?” van Anja Pairoux bestuderen we samen elk hoofdstuk en delen we diepere inzichten over de kracht van het denken. Het doel is om dankzij de kracht van de groep zelf de rode draad van je leven te ontdekken, je patronen te doorbreken en je leven een nieuwe wending te geven. Bovendien zul je ervaren hoe inspirerend en verrijkend de ervaringen en ideeën vanuit de groep zullen werken.

Het is niet nodig om het boek te lezen voor je aan de workshop begint. Het boek dient als leidraad voor de workshop. Week na week lezen alle deelnemers thuis een gedeelte van het boek ter voorbereiding op de volgende sessie. Tijdens de sessies wordt er dan stilgestaan bij het specifieke onderdeel dat je hebt voorbereid en worden inzichten uit de oefeningen en de gelezen onderdelen gedeeld om op die manier alles kracht bij te zetten.

Wanneer?

De sessies gaan door online of op 4 locaties bij de betrokken Aplus Certified Coach die hiertoe is opgeleid en duren telkens 2u.

Kostprijs?

Deelname aan de groep = € 175 of € 19,44 euro per dag!

De inzet die we van jou vragen

  • je schaft je het boek aan: “Waarom overkomt mij dit weer!?” van Anja Pairoux
  • je hebt de intentie alle 9 sessies aanwezig te zijn
  • je levert een positieve bijdrage aan de groep
  • je bent en blijft jezelf – er worden geen rolletjes gespeeld!

Wacht niet te lang met inschrijven, de eerste workshops zijn beperkt tot 6 deelnemers. 

Workshop – Online

Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Workshop | Online

Start op 6 sept 2021
met Amy Indjai

Meer details of reserveren

Workshop – Gent

Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Workshop | Gent

Start op 14 sept 2021
met Els Meerschman

Meer details of reserveren

Workshop – Leuven

Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Workshop | Leuven

Start op 16 sept 2021
met Patsy Vanleeuwe

Meer details of reserveren

Workshop – Mortsel

Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Workshop | Mortsel

Start op 29 sept 2021
met Evelien Van Oost

Meer details of reserveren

Workshop – Putte

Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Workshop | Putte

Start op 6 okt 2021
met Lieselotte Boagaerts

Workshop volzet

Wil je in de hemel komen, dan moet je ook durven sterven

Bij elke gebeurtenis in je leven sterf je een beetje, maar staat er daarna een betere versie van jezelf weer recht. Dat is wat er met je gebeurt als je leert toepassen op je leven wat Anja je meegeeft in dit boek.

Wil je in de hemel komen, dan moet je ook durven sterven

Bij elke gebeurtenis in je leven sterf je een beetje, maar staat er daarna een betere versie van jezelf weer recht. Dat is wat er met je gebeurt als je leert toepassen op je leven wat ik je meegeef in dit boek.

Het Boek

Het Boek

Begrijp Jezelf, Doorbreek Je Patronen

Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Doorbreek Je Patronen | Boek
koop het boek en neem jouw leven in handen