Ontrafel de rode draad in jouw leven
tijdens onze workshop

Volg een workshop op basis van dit boek. Gegeven door diezelfde door Anja opgeleide coaches.

Ontrafel de rode draad in jouw leven

tijdens onze workshop

Volg een workshop op basis van dit boek. Gegeven door diezelfde door Anja opgeleide coaches.

Waarom Overkomt Mij Dit Weer!?

Waarom Overkomt Mij Dit Weer!?

De Workshop

Je kunt op verschillende manieren aan de slag met dit boek, helemaal volgens je eigen keuze. Anja reikt je in het boek voldoende kennis, inzichten en oefeningen aan om in je eigen ervaring en leerproces te stappen. Dus je kunt hiermee volledig op eigen houtje aan de slag. Anja wil daarbij wel je verwachtingen direct bijstellen. Denk je dat je ‘klaar’ bent als je dit boek en de oefeningen één keer hebt gelezen? Denk nog eens na.

Hoelang denk je dat Anja al bezig ben met haar leerproces? Het stopt nooit, je komt in een positieve verslaving terecht als je grondig aan de slag gaat met wat Anja je leer. Ga je op eigen houtje aan de slag, dan kan ze je nu al zeggen dat je jaren bezig bent en de oefeningen in dit boek tientallen keren opnieuw moet maken. Anja is eerlijk en doet geen belachelijke beloftes. Ze zal nooit zeggen dat het makkelijk wordt. Wat Anja je wel belooft, is dat je een boeiend leerproces tegemoet gaat.

Het kan ook sneller. Als je bent zoals Anja, heb je niet het geduld tot het licht ooit eens zelf naar je toe komt. Je hoeft niet te wachten tot het te veel pijn doet vooraleer je klaar bent om je eigen licht en lessen te vinden. Je hoeft niet zelf te ploeteren en te zoeken. Durf hulp te vragen van iemand die vanuit dit gedachtegoed werkt en jou actief helpt met jouw groeiproces. De coaches uit mijn cursussen werken alvast vanuit dit principe.

Maar je kan ook een workshop volgen op basis van dit boek. Gegeven door diezelfde door Anja opgeleide coaches.

Tijd Voor Jou!

Tijd Voor Jou!

Wil je eindelijk komaf maken met die steeds terugkerende tegenslagen of conflicten in je leven? Wil je groeien als mens in één (of meerdere) van volgende levensgebieden:

  • gezin & relaties
  • werk & relaties
  • emoties & gedachten
  • carrière
  • financiën
  • gezondheid

Neem dan deel aan onze Workshop “Waarom overkomt mij dit weer!?” waarin we samen je eigen patronen ontdekken, je (zelf)vertrouwen versterken, door zaken anders te bekijken je eigen leven een andere wending kunnen geven, … Kortweg, we slaan een nieuwe weg in.

Ontdek je patronen in 9 sessies

Ontdek je patronen in 9 sessies

Ben Jij De Clown Of De Generaal?

De Verzorger Of De Rebel?

Wat?

De workshop bestaat uit een online gedeelte en 4 live groepsbijeenkomsten. Van zodra je ingeschreven bent, krijg je toegang tot het online programma van de workshop.

In dit online gedeelte neemt Anja je mee door 31 opnames die je samen met het boek doorloopt. Het online programma is een uitgebreide aanvulling op het boek en vervangt de oefeningen en inhoud van het boek dus niet. Tijdens de groepsbijeenkomsten ervaar je de kracht van de groep waardoor sneller en meer inzichten zal opdoen. Tijdens de groepssessies word je begeleid door professionele coaches die opgeleid werden door Anja.

Je kan uiteraard ook opteren om enkel voor het online gedeelte in te schrijven als je liever niet deelneemt aan groepssessies. In dat geval doorloop je zelfstandig de online opnames samen met het boek.

Werking?

De groepssessies van de workshop gaan door op 4 live momenten van telkens 2u. Tussen elke live bijeenkomst voorzien we 2 weken om je voldoende tijd te geven. Tijd om je voor te bereiden op de volgende bijeenkomst. Voor de start van de live sessie doorloop je de opnames en enkele hoofdstukken uit het boek. Het doel is om, met de kracht van de groep, zelf de rode draad van je leven te ontdekken, je patronen te doorbreken en je leven een nieuwe wending te geven. Bovendien zul je ervaren hoe inspirerend en verrijkend de ervaringen en ideeën vanuit de groep werken.

Wanneer?

De live groepssessies gaan door online of op locatie bij de betrokken Aplus Certified Coach die hiertoe is opgeleid. Deze sessies duren telkens 2u. Het online gedeelte beluister je waar en wanneer je dat wil, op eigen tempo.

Kostprijs?

Deelname aan het online programma + 4 groepssessies (= 8u groepscoaching) = € 395 incl. BTW

Kies je ervoor om enkel het online programma te doorlopen dan betaal je € 175 incl. BTW

De inzet die we van jou vragen bij de groepssessies

  • je schaft je het boek aan: “Waarom overkomt mij dit weer!?” van Anja Pairoux
  • je hebt de intentie alle sessies aanwezig te zijn
  • je levert een positieve bijdrage aan de groep
  • je bent en blijft jezelf – er worden geen rolletjes gespeeld!

Wacht niet te lang met inschrijven, de live sessies zijn beperkt tot 8 deelnemers.

Wil je in de hemel komen, dan moet je ook durven sterven

Bij elke gebeurtenis in je leven sterf je een beetje, maar staat er daarna een betere versie van jezelf weer recht. Dat is wat er met je gebeurt als je leert toepassen op je leven wat Anja je meegeeft in dit boek.

Wil je in de hemel komen, dan moet je ook durven sterven

Bij elke gebeurtenis in je leven sterf je een beetje, maar staat er daarna een betere versie van jezelf weer recht. Dat is wat er met je gebeurt als je leert toepassen op je leven wat ik je meegeef in dit boek.

Het Boek

Het Boek

Begrijp Jezelf, Doorbreek Je Patronen

Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Doorbreek Je Patronen | Boek